De Bikse Ruiters

Voor de echte pony en paardenliefhebber

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Even voorstellen ...

Vera Colijn


4tal 2006

Mijn naam is Vera Colijn, 22 jaar oud en ben sinds 2001 betrokken bij de Bikse Ruiters. Na les te hebben gehad bij manege ’t Wit paardje, ben ik samen met Saskia (in de tijd dat ze nog kleiner was dan ik ben) op haar ondeugende pony Floortje bij de Bikse Ruiters gaan rijden. Vervolgens ben ik een half jaar later met de buurjongen van Floortje bij de ponyclub gekomen. Een pony met veel karakter, maar één die door zijn rare manieren een speciaal plekje heeft bij mij. Het is een voskleurige New Forest met de naam: Nero. Na een half jaar bij de Bikse Ruiters ontkwam ook ik niet aan de gezellige, leuke en sportieve wedstrijden. Individuele dressuur, af en toe een springparcours, natuurlijk het 4-tal en het samen gezellig vertoeven bij de tent samen met de pony’s maakte voor mij de ponysport helemaal compleet !!

 

springen rielHelaas bereikte ik de 18e jarige leeftijdsgrens en moest ik de overstap maken naar de paarden. Zodoende kwam naast Nero, mijn huidige paard, Ultimo Plaffitco in mijn leven. Een grote bruine BWP’er (+/- 1.79m), die we bij de club voor het gemak maar Ul noemen. Nadat ik Ultimo zadelmak heb gemaakt ben ik dressuurwedstrijden gaan rijden, waarmee ik momenteel in de klasse L2 start. Nu hij wat ouder en sterker is zijn we de overstap aan het maken naar het springen en de cross. Daarnaast vinden we het beide leuk om nog steeds met de pony’s op pad te gaan! Zoals bijvoorbeeld de buitenritten, onderlinge wedstrijden, Sinterklaasoptochten etc. Ook Nero geniet nog steeds volop als we zo af en toe een kijkje gaan nemen bij de lessen op de club.

 

Naast de ponyclub lessen vind ik het super om betrokken te zijn bij alle andere activiteiten! Het organiseren samen met Simone van Pimp your pony was bijvoorbeeld zo’n activiteit, wat we geweldig vonden om te doen! Niet alleen de dagactiviteiten, maar ook vooral ponykamp zijn onvergetelijke momenten. Vroeger de spanning wat ons allemaal te wachten stond in die dagen, is nu de spanning als leiding of alles wederom een succes gaat worden. Waarvoor die spanning… geen idee! Met het enthousiasme & de gezelligheid van iedereen is het altijd dolle pret, met zeer korte nachten slapen…!

alt

Onder ‘dolle pret’ versta ik natuurlijk:

   - Michelle midden in de nacht geblinddoekt vla laten happen;

   - Daphne tijdens de survival voorover in het meer gooien;

   - Demi dat lekkere bord spaghetti laten leeg eten met die vieze dingen;

   - Nicole vervolgens al die viezigheid laten afwassen;

   - Jana tot diep in de nacht wakker houden;

   - Caroline kwijt raken in het ondergrondse doolhof in Aquabest;

   - Jeske bang maken in de donkere bossen;

   - Saskia en Miloe uithoren over de zatte feestjes;

   - Met Simone en Dries pokerend de nacht doorbrengen                               (excl. speelkaarten!)

& natuurlijk veel lachen met iedereen !!!

 

Evenementen

Geen evenementen

Inloggen


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag179
mod_vvisit_counterGisteren405
mod_vvisit_counterDeze week179
mod_vvisit_counterVorige week3449
mod_vvisit_counterDeze maand1018
mod_vvisit_counterVorige maand26133
mod_vvisit_counterAlle dagen2037357

We have: 6 guests online
Uw IP-adres:: 44.210.77.73
 , 
Vandaag: mrt 03, 2024