De Bikse Ruiters

Voor de echte pony en paardenliefhebber

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Bestuur

logo1

Het Bestuur van de Bikse Ruiters

Alex Robben - Voorzitter - Hilvarenbeek - 013-5056098 -robben@caiway.nl

Jan de Bresser - Penningmeester - Hilvarenbeek - 013-5052824 -  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.


Vera Colijn - Bestuurslid-Hilvarenbeek- 06-13401496

                                                                                                   


Klik hier voor de   Statuten

                          Huishoudelijk Reglement

 

Alex Robben, voorzitter van Ruitersportvereniging De Bikse Ruiters.
voorzitterNa eerst enkele jaren in het bestuur te hebben meegedraaid heb ik eind 2010 de voorzittershamer overgenomen van André van Dal.

Ik ben getrouwd met Jolanda en samen hebben we 1 dochter en 2 zonen. Michelle, Kevin en Nicky.
Paarden is een virus. Ik ben er in mijn jonge jaren al mee besmet.
Mijn eerste pony was een Welsh D-pony. Mooi beest maar niet te hanteren.
De liefde leek even over maar nadat ik destijds mijn huidige vrouw leerde kennen kwam de liefde voor paarden weer terug doordat we een paard kregen van een goede bekende van mijn vrouw. 

Thuis woonde ik met mijn ouders op een boerderij waar het paard de ruimte kreeg. Enkele maanden daarna reed ik paard. Van het een kwam het ander en zo werd in de loop der jaren een authentieke koets “selbstfahrer” en een marathonwagen aangeschaft en ging ik marathonwedstrijden rijden. Eerst met twee friezen maar die waren niet snel genoeg. Daarna een tweespan New Forest pony’s zodat ook mijn dochter er op kon rijden. Echter was de combinatie marathon en dressuur rijden niet de juiste voor deze pony en na enkele jaren gingen ook deze pony’s weer in de verkoop. Hierna ging de aandacht en tijd meer naar het dressuur en springen van mijn dochter Michelle die inmiddels ook diverse pony’s heeft gereden.Tussendoor probeer ik nog tijd vrij te maken voor de mensport samen met mijn oudste zoon Kevin die inmiddels ook al enkele wedstrijdjes heeft gereden en rijd ik wel eens voor schoolactiviteiten en bruiloften met de eerder genoemde koets uit 1928 met daarvoor onze Fries “Truus” genaamd.

De Bikse Ruiters is een vereniging die is opgericht in het voorjaar van 1998. Samen met Jan de Bresser, die verantwoordelijk is voor de geldzaken, vormen we het huidige bestuur met Jamie van Mensvoort als commandante. Ons doel is ervoor te zorgen dat we een gezellige club blijven waarbij de leden goede lessen krijgen van een gediplomeerd instructrice maar waarbij ook andere activiteiten niet worden vergeten zoals ponykamp, buitenritten, clubdag en andere wisselende activiteiten.Als je na het lezen van dit artikel denkt, hé dit lijkt me wat…?
Je mag vrijblijvend drie proeflessen gratis meedraaien. Nieuwe leden zijn altijd welkom!

   Voorzitter Alex Robben

 

Evenementen

Geen evenementen

Inloggen


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag98
mod_vvisit_counterGisteren770
mod_vvisit_counterDeze week98
mod_vvisit_counterVorige week4964
mod_vvisit_counterDeze maand1493
mod_vvisit_counterVorige maand21554
mod_vvisit_counterAlle dagen1995706

We have: 18 guests online
Uw IP-adres:: 3.80.4.147
 , 
Vandaag: dec 03, 2023