De Bikse Ruiters

Voor de echte pony en paardenliefhebber

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Even voorstellen ...

Nicole van den Broek 

nicoles
Ik ben Nicole van den Broek en ik ben 17 jaar.

Ik woon in Hilvarenbeek en heb daar mijn pony Sammie aan huis staan. Sammie is een 6-jarige pony, die toen ik haar gekocht heb nog zo goed als onbeleerd was. Ik heb haar dan ook zelf ingereden.  

Bikse Ruiters Nicole van den Broek met Sammie

Ik start nu D-L1 op wedstrijd en ik rijd mee met het viertal. De selectie's vind ik dan ook altijd super gezellige dagen met heel de club.  

Ik was ongeveer 10 jaar toen ik begon met paardrijden, ik ben begonnen bij Elsa in Diessen. Daar reed ik op Silvano, die ik naar een tijdje ook ben gaan huren. Met Silvano ben ik toen ook bij de Bikse Ruiters komen rijden. Silvano is een C-pony waar ik mee heb gelest en mee naar de bossen ging. Ik heb met hem geen officiele wedstrijden gereden, alleen onderlinge wedstrijdjes. 

Bikse Ruiters Nicole van den Broek tijdens concours in Goirle 2011

Sammie is ondertussen verkocht naar Duitsland aangezien ik te groot was geworden. Nu heb ik een nieuw paard Dairo (Dayano x Nobility). Het is een 4-jarige ruin, hij is goed aangereden, maar moet nog zeker veel leren. 

ponyclub dairo


Het leukste van de club vind ik de gezelligheid, omdat iedereen het heel gezellig heeft met elkaar. Daardoor zijn de selectie's, het ponykamp en de andere dingen die we doen altijd heel erg leuk. 
 

 

Evenementen

Geen evenementen

Inloggen


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag162
mod_vvisit_counterGisteren405
mod_vvisit_counterDeze week162
mod_vvisit_counterVorige week3449
mod_vvisit_counterDeze maand1001
mod_vvisit_counterVorige maand26133
mod_vvisit_counterAlle dagen2037340

We have: 4 guests online
Uw IP-adres:: 44.210.77.73
 , 
Vandaag: mrt 03, 2024