De Bikse Ruiters

Voor de echte pony en paardenliefhebber

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Even voorstellen ...

Simone Fitters

Simone
Ik ben Simone Fitters en inmiddels al 11 jaar lid van de Bikse Ruiters. Ik ben 23 jaar en woon in Hilvarenbeek. Toen ik 11 jaar was kreeg ik een verzorgpony genaamd Beatle. Deze stond bij Frans en Mien van Gestel, waar we met nog 5 andere meiden de stal deelden. Alle meiden waren al lid bij de Bikse Ruiters dus sprak het voor zich dat ik ook bij de ponyclub zou gaan.Na een tijdje oefenen op Beatle kreeg ik een andere pony; Bieke. Bieke was alles voor mij! Zij was een C-pony voskleurig met 4 witte voetjes en.. DE PONY VAN MIJN LEVEN!

Met Bieke heb ik veel wedstrijden gereden en gewonnen. Met haar heb ik mijn 1e buitenrit gemaakt, voor de 1e keer naar de Brabantse kampioenschappen geweest, voor de 1e keer gesprongen en ga zo maar door..Deze periode heb ik volop kunnen genieten van de sport en van de pony’s. Ook was dit een tijd waarin ik, maar ook mijn stalgenoten, veel hebben geleerd.

RIMG0121

Frans hield ons dan ook nauwgezet in de gaten en was van alles op de hoogte. Hij leerde ons hoe we met de pony’s om moeten gaan, hoe we de stal schoon moeten houden en vooral ook dan we onze spulletjes netjes moesten opruimen!

simone Toen ik 17 jaar werd vond ik het rijden niet zo spannend meer en ben ik over gegaan op les geven, organiseren van kampen en onderlinge wedstrijden. Ik heb hier altijd heel erg veel plezier in beleefd. Vooral op de hoogtepunten; Brabantskampioen, Nederlandskampioen en sportploeg van het jaar! Dit alles met het 4-tal uit 2006! Onvergetelijke tijden als kampleiding met Vera en Dries!

Brownie 2

Inmiddels 8 jaar verder heb ik het commanderen overgedragen aan Pleuni, die hopelijk net zo’n geweldige tijd gaat beleven als ik heb gehad! Natuurlijk ben ik lid gebleven van deze geweldige vereniging en na vele jaren met de kinderen en hun pony’s bezig te zijn geweest wil ik me nu richten op mijn eigen paard Brownie.

Brownie is net als Bieke een vos en een geweldig paard. Zij is nu 9 jaar oud en inmiddels al 4 jaar bij mij. Na een lange blessure aan haar linker achterbeen wil ik komende winter fanatiek aan dressuurwedstrijden deel gaan nemen!! Tegen de loop van de tijd laat ik jullie weten hoe dat gaat!!Tot ziens bij RSV de Bikse Ruiters!!

Groetjes Simone

 

Evenementen

Geen evenementen

Inloggen


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag180
mod_vvisit_counterGisteren405
mod_vvisit_counterDeze week180
mod_vvisit_counterVorige week3449
mod_vvisit_counterDeze maand1019
mod_vvisit_counterVorige maand26133
mod_vvisit_counterAlle dagen2037358

We have: 5 guests online
Uw IP-adres:: 44.210.77.73
 , 
Vandaag: mrt 03, 2024